En nuestro restaurante exploramos la riqueza del Maresme, combinando los sabores del mar y la montaña para crear experiencias gastronómicas únicas que sorprendan y emocionen a quienes nos visitan.
MENU SETMANAL
* les tapes, platetS i coques están pensats per compartir – NO ES FAN PRIMERS NI SEGONS PLATS –
LES NOSTRES AMANIDES
CESAR
BURRATA
GORGONZOLA I PERA
FREDS – CORSERVIS APERITIUS
Pa de vidre amb tomàquet
Pernil ibèric de glà
Salmó marinat amb un toc de curri
Steak tartar de vedella amb torradetes (85 gr.)
TAULA de formatges afinats
ASSORTIT D’EMBOTITS
SARDINES en ESCABETX (3u.)
ELS CLÀSSICS
Patates cabrejades
Fish and chips
Krispies de llagostí tigre amb salsa chilly dolça (3 u.)
Airbag de brie amb melmelada de tomàquet i gingebre (3 u.)
Fingers de pollastre amb maionesa de curri
Musclos de ROCA a l’estil belga
Croquetes de sípia amb all i oli SUAU (3 u.)
Croquetes de carn d’olla amb tòfona (3 u.)
Ceviche de corball salvatge a l’estil del Perú
FRITURA DE CAZÓN
A FOC LENT
ZAMBURINYA AMB PAPADA A BAIXA TEMPERATURA
TACO DE COCHINITA PIBIL
CANELÓ DE POLLASTRE AMB BEIXAMEL DE PARMESÀ
BAO BUN DE PAPADA I YAKISOBA DE VERDURES
ALETES DE POLLASTRE A LA COREANA (4 U.)
CAP I POTA AMB CIGRONS
RAVIOLI D’ÀNEC A L’ESTIL PEKÍN
OU 63º AMB PERMENTIER DE TÒFONA NEGRE
POP BRASA AMB PATATA FORQUILLA
TAGLIATTA D’ANGUS A LA BRASA (300GR)
LES COQUES
Patates cabrejades
Fish and chips
Krispies de llagostí tigre amb salsa chilly dolça (3 u.)
Airbag de brie amb melmelada de tomàquet i gingebre (3 u.)
Fingers de pollastre amb maionesa de curri
Musclos de ROCA a l’estil belga
Croquetes de sípia amb all i oli SUAU (3 u.)
Croquetes de carn d’olla amb tòfona (3 u.)
Ceviche de corball salvatge a l’estil del Perú
FRITURA DE CAZÓN
Nos dedicamos a transformar la inspiración en platos únicos
En nuestro colectivo buscamos constantemente nuevas ideas y sabores, explorando cada rincón del mundo para crear experiencias gastronómicas que sorprendan y emocionen a quienes nos visitan.