Comer. Reír. Compartir

Comer. Reír. Compartir

Un lugar para compartir risas, miradas y sabores

Aquí cada plato invita a quedarse un poco más, a saborear no solo la comida, sino también el momento y la compañía.

Sabores donde el mar y la montaña se dan la mano

En nuestro restaurante exploramos la riqueza del Maresme, combinando los sabores del mar y la montaña para crear experiencias gastronómicas únicas que sorprendan y emocionen a quienes nos visitan.

MENU SETMANAL

* les tapes, platetS i coques están pensats per compartir –  NO ES FAN PRIMERS NI SEGONS PLATS  –

LES NOSTRES AMANIDES

CESAR

BURRATA

GORGONZOLA I PERA

 
FREDS – CORSERVIS APERITIUS
 

Pa de vidre amb tomàquet

Pernil ibèric de glà

Salmó marinat amb un toc de curri

Steak tartar de vedella amb torradetes (85 gr.)

TAULA de formatges afinats

ASSORTIT D’EMBOTITS

SARDINES en ESCABETX (3u.)

ELS CLÀSSICS
 
 

Patates cabrejades

Fish and chips

Krispies de llagostí tigre amb salsa chilly dolça (3 u.)

Airbag de brie amb melmelada de tomàquet i gingebre (3 u.)

Fingers de pollastre amb maionesa de curri

Musclos de ROCA a l’estil belga

Croquetes de sípia amb all i oli SUAU (3 u.)

Croquetes de carn d’olla amb tòfona (3 u.)

Ceviche de corball salvatge a l’estil del Perú 

FRITURA DE CAZÓN

         

A FOC LENT
 

ZAMBURINYA AMB PAPADA A BAIXA TEMPERATURA

TACO DE COCHINITA PIBIL

CANELÓ DE POLLASTRE AMB BEIXAMEL DE PARMESÀ

BAO BUN DE PAPADA I YAKISOBA DE VERDURES

ALETES DE POLLASTRE A LA COREANA (4 U.)

CAP I POTA AMB CIGRONS

RAVIOLI D’ÀNEC A L’ESTIL PEKÍN

OU 63º AMB PERMENTIER DE TÒFONA NEGRE

POP BRASA AMB PATATA FORQUILLA

TAGLIATTA D’ANGUS A LA BRASA (300GR)        

                           

LES COQUES 
 

Patates cabrejades

Fish and chips

Krispies de llagostí tigre amb salsa chilly dolça (3 u.)

Airbag de brie amb melmelada de tomàquet i gingebre (3 u.)

Fingers de pollastre amb maionesa de curri

Musclos de ROCA a l’estil belga

Croquetes de sípia amb all i oli SUAU (3 u.)

Croquetes de carn d’olla amb tòfona (3 u.)

Ceviche de corball salvatge a l’estil del Perú 

FRITURA DE CAZÓN

 

 

 

Nos dedicamos a transformar la inspiración en platos únicos

En nuestro colectivo buscamos constantemente nuevas ideas y sabores, explorando cada rincón del mundo para crear experiencias gastronómicas que sorprendan y emocionen a quienes nos visitan.

RESERVAS

RESERVE TU MESA AHORA

Reserva salas privadas para cenas y banquetes

Abrir chat
Reservar una mesa.
Orfila - Tres espacios, una cocina
👋 ¡Hola! ¿Quieres reservar una mesa?