Buenos momentos, grandes sabores

Orfila es para todos los que coleccionan momentos hermosos

Para los mejores recuerdos

Javier Orfila

Sólo la mejor
comida y un gran servicio

Me dedico a cocinar con alma y a brindar un servicio que se siente auténtico.

cocina

Nos dedicamos a transformar la inspiración en platos únicos

En nuestro colectivo buscamos constantemente nuevas ideas y sabores, explorando cada rincón del mundo para crear experiencias gastronómicas que sorprendan y emocionen a quienes nos visitan.

nuestra carta

ELS CLASSÌC PER PICAR
 

FILET D’ANXOVA «00» DEL CANTÀBRIC

ESPATLLA  IBÈRICA DE GLÀ (80GR.)

PA DE COCA AMB TOMÀQUET I OLI EXTRA VERGE

CROQUETA DE GORGONZOLA I BOLETS

MUSCLOS DE ROCA AL XAREL·LO D’ALELLA

COCA DE SARDINA EN SASHIMI AMB TOMÀQUET CASSÉ

BUNYOL DE BACALLÀ AL “AJOARRIERO”

ZAMBURINYA AMB PAPADA I OLI DEL ROSTIT

 

 

ELS ENTRANTS
 
 

AMANIDA DE FIGUES AMB BLAU DE LA CERDANYA I ANGUILA FUMADA

TOMÀQUETS DE TEMPORADA AMB CEBA DOLÇA I SEITONS

LA NOSTRA ENSALADILLA RUSA

OUS FERRATS, FRITURA DE GAMBETA “CRISTAL” I THERMIDOR DE CARABINERS

ALBERGÍNIA A LA FLAMA AMB STACCIATELLA DE BÚFALA

NIKKEI DE POP DE ROCA AMB CÍTRICS

COCA DE SARDINA FUMADA AMB TOMÀQUET CASSÉ

CARPACCIO DE PICANYA MADURADA, CREME FRAÎCHE DE TÒFONA I PARMESÀ

BOLETS DE TEMPORADA AL GUST

CARNS
 

MELÓS DE VEDELLA AMB PARMENTIER DE COLIFLOR

XAI “RAS EL HANOUT” AMB HUMMUS DE CIGRONS BRASA

STEAK TARTAR DE VEDELLA TALLAT A MA, AMB TORRADETES

LLOM DE VACA MADURADA EN TAGLIATA AL CAFÉ PARIS (300GR.)

CANELÓ XXL DE POLLASTRE DE PAGÉS AMB FOIE I CRUMLE DE FORMATGE D’OVELLA

GARRINET DESOSSAT A BAIXA TEMPERATURA AMB TATIN DE CARBASSA

 
 
PEIXOS
 
 

TRONC DE BACALLÀ AMB CAP I POTA DE VEDELLA

CALAMAR A LA BRASA AMB EL NOSTRE TREMPÓ MALLORQUÍ

SUPREMA DE TURBOT AL FORN

CUETA DE RAP AMB “CHIMICHURRI” COREÀ

PRODUCTE FRESC DE LA LLOTJA

 

 

ELS ARROSSOS

 

 

ARRÒS DELS PESCADORS. Sípia de platja i marisc (Sec o caldós)

ARRÒS FUMAT DE CARABINERS

ARRÒS DE BOLETS DE TEMPORADA AMB BOTIFARRA ESPARRACADA

ARRÒS DE CALAMAR, COSTELLA I SOBRASSADA DE MALLORCA

ARRÒS MELÓS DE CAP I POTA AMB CRANC BLAU

POSTRES

 

MILFULLS CÍTRIC AMB GINGEBRE Y XOCOLATA BLANCA
Hojaldre de cítricos con jengibre y chocolate blanco

TATIN DE POMES AMB LA SEVA CREMA
Tatin de manzanas con su crema

«TORRIJA» AMB GELAT D’AVELLANA
Torrija con helado de avellana del Piamonte

ESCUMA DE FORMATGE AMB FRUITA DE LA PASSIÓ I COCO
Espuma de queso con maracuyá y coco

BROWNIE AMB GELAT DE VAINILLA DE MADAGASCAR
Brownie de chocolate, nueces y helado de vainilla

TRUFES DE XOCOLATA NEGRE
Trufas de chocolate negro

XUIXO DE CREMA A LA BRASA FET AL MOMENT
Chucho de crema a la brasa hecho al momento

MACEDÓNIA DE FRUITES DE TEMPORADA
Ensalada de frutas de temporada

ASSORTIMENT DE FORMATGES AFINATS
Surtido de quesos afinados

*Els arrossos son mínim per dos persones, dissabts y diumenges

Nos dedicamos a transformar la inspiración en platos únicos

En nuestro colectivo buscamos constantemente nuevas ideas y sabores, explorando cada rincón del mundo para crear experiencias gastronómicas que sorprendan y emocionen a quienes nos visitan.

RESERVAS

RESERVE TU MESA AHORA

Reserva salas privadas para cenas y banquetes

Abrir chat
Reservar una mesa.
Orfila - Tres espacios, una cocina
👋 ¡Hola! ¿Quieres reservar una mesa?