Nos dedicamos a transformar la inspiración en platos únicos
En nuestro colectivo buscamos constantemente nuevas ideas y sabores, explorando cada rincón del mundo para crear experiencias gastronómicas que sorprendan y emocionen a quienes nos visitan.
nuestra carta
ELS CLASSÌC PER PICAR
FILET D’ANXOVA «00» DEL CANTÀBRIC
ESPATLLA IBÈRICA DE GLÀ (80GR.)
PA DE COCA AMB TOMÀQUET I OLI EXTRA VERGE
CROQUETA DE GORGONZOLA I BOLETS
MUSCLOS DE ROCA AL XAREL·LO D’ALELLA
COCA DE SARDINA EN SASHIMI AMB TOMÀQUET CASSÉ
BUNYOL DE BACALLÀ AL “AJOARRIERO”
ZAMBURINYA AMB PAPADA I OLI DEL ROSTIT
ELS ENTRANTS
AMANIDA DE FIGUES AMB BLAU DE LA CERDANYA I ANGUILA FUMADA
TOMÀQUETS DE TEMPORADA AMB CEBA DOLÇA I SEITONS
LA NOSTRA ENSALADILLA RUSA
OUS FERRATS, FRITURA DE GAMBETA “CRISTAL” I THERMIDOR DE CARABINERS
ALBERGÍNIA A LA FLAMA AMB STACCIATELLA DE BÚFALA
NIKKEI DE POP DE ROCA AMB CÍTRICS
COCA DE SARDINA FUMADA AMB TOMÀQUET CASSÉ
CARPACCIO DE PICANYA MADURADA, CREME FRAÎCHE DE TÒFONA I PARMESÀ
BOLETS DE TEMPORADA AL GUST
CARNS
MELÓS DE VEDELLA AMB PARMENTIER DE COLIFLOR
XAI “RAS EL HANOUT” AMB HUMMUS DE CIGRONS BRASA
STEAK TARTAR DE VEDELLA TALLAT A MA, AMB TORRADETES
LLOM DE VACA MADURADA EN TAGLIATA AL CAFÉ PARIS (300GR.)
CANELÓ XXL DE POLLASTRE DE PAGÉS AMB FOIE I CRUMLE DE FORMATGE D’OVELLA
GARRINET DESOSSAT A BAIXA TEMPERATURA AMB TATIN DE CARBASSA
PEIXOS
TRONC DE BACALLÀ AMB CAP I POTA DE VEDELLA
CALAMAR A LA BRASA AMB EL NOSTRE TREMPÓ MALLORQUÍ
SUPREMA DE TURBOT AL FORN
CUETA DE RAP AMB “CHIMICHURRI” COREÀ
PRODUCTE FRESC DE LA LLOTJA
ELS ARROSSOS
ARRÒS DELS PESCADORS. Sípia de platja i marisc (Sec o caldós)
ARRÒS FUMAT DE CARABINERS
ARRÒS DE BOLETS DE TEMPORADA AMB BOTIFARRA ESPARRACADA
ARRÒS DE CALAMAR, COSTELLA I SOBRASSADA DE MALLORCA
ARRÒS MELÓS DE CAP I POTA AMB CRANC BLAU
POSTRES
MILFULLS CÍTRIC AMB GINGEBRE Y XOCOLATA BLANCA Hojaldre de cítricos con jengibre y chocolate blanco
TATIN DE POMES AMB LA SEVA CREMA Tatin de manzanas con su crema
«TORRIJA» AMB GELAT D’AVELLANA Torrija con helado de avellana del Piamonte
ESCUMA DE FORMATGE AMB FRUITA DE LA PASSIÓ I COCO Espuma de queso con maracuyá y coco
BROWNIE AMB GELAT DE VAINILLA DE MADAGASCAR Brownie de chocolate, nueces y helado de vainilla
TRUFES DE XOCOLATA NEGRE Trufas de chocolate negro
XUIXO DE CREMA A LA BRASA FET AL MOMENT Chucho de crema a la brasa hecho al momento
MACEDÓNIA DE FRUITES DE TEMPORADA Ensalada de frutas de temporada
ASSORTIMENT DE FORMATGES AFINATS Surtido de quesos afinados
*Els arrossos son mínim per dos persones, dissabts y diumenges
Nos dedicamos a transformar la inspiración en platos únicos
En nuestro colectivo buscamos constantemente nuevas ideas y sabores, explorando cada rincón del mundo para crear experiencias gastronómicas que sorprendan y emocionen a quienes nos visitan.